RIB Powerboat

Rib Powerboat varen in Scheveningen


RibForce biedt u of jullie de mogelijkheid om met een krachtig gePOWERde RIB te genieten van het varen op de Noordzee. Of het nu om een rustige rondvaart gaat of een spectaculaire Wild Ride, het is allemaal mogelijk!! Wij varen met goed materiaal om u veilig te laten genieten van uw of jullie geboekte trip. RibForce beschikt over een zwarte 9 meter lange RIB van het Merk CAPELLI met goede zittingen voor de gasten. De snelle RIB is voorzien van 2 maal 6-cilinder Suzuki buitenboordmotoren met ieder een vermogen van 200 PK!!!


Spanning, sensatie en plezier op een rib powerboat!


Daarmee is onze combinatie meer dan voldoende ge-POWERed en beschikt hij over voldoende vermogen om u onder zware omstandigheden te laten genieten van een spectaculaire trip. Wij kunnen verantwoord uitvaren bij windkracht t/m windkracht 7, uiteraard is e.e.a. wel afhankelijk van windrichting en getij. Ook is de CAPELLI uitgerust met radar en navigatie, dus ook bij slecht weer is de veiligheid gewaarborgd en weten wij de thuishaven altijd weer te vinden.


Complete arrangementen met leuke activiteitenGrotere groepen zijn vanzelfsprekend ook erg welkom en kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten (boten kunnen in vermogen en uitvoering variĆ«ren). Door de samenwerking met BUBBLES zijn wij in staat om de hele week al onze activiteiten aan te bieden tot aan duiken en zeevissen toe….

Neem gerust een kijkje bij de aangeboden activiteiten om ons aanbod te verkennen, staat uw wens er niet bij? Geen probleem, in overleg kunnen wij trachten u een aanbieding op maat te doen. Of u nu rustig aan wilt doen of over de golven wilt springen en/of scherpe bochten wil ervaren op hoge snelheid……U zegt het maar, wij doen het graag!

Onze uitgangspunten:

Veiligheid staat voorop
Unieke ervaring
Compleet aanbod

Plezier, fun en gezelligheid voor elke deelnemer

Voor extra informatie en boekingen: MAIL ons!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten